Öppettider:
Måndag - lördag: 09:00 - 15:00
Söndagar stängt.

Vårt sortiment!

Gräskö Handel är en sommarbutik med basutbud av livsmedel, glass, godis och leverans av bröd alla dagar utom på måndagar.

Nytt för i år är en möjlighet att beställa mejeriprodukter och kylvaror!

 

Brödbeställningar

Färskt bröd från Rådmansö bageri kommer att finnas i handeln varje dag utom måndagar, då bageriet har stängt.

Gräskö Handel köper in ett visst antal bröd och bullar varje dag, men vill ni vara säkra på att få just ert favoritbröd så rekommenderar vi att beställa brödet i förväg.

För att Rådmansö bageri ska hinna baka brödet behöver vi få in beställningen tidigare än förra året, nu gäller senast kvällen innan dagen innan: alltså, vill ni ha ert bröd på fredagen så behöver ni beställa det onsdag kväll.

Beställningar kan göras antingen direkt i affären, eller så kan ni ringa till oss på 070-6269230, ni kan också skicka Gräskö Handel ett meddelande på Facebook.

Om ni hellre vill köpa lite mer av impuls så har vi alltid ett sortiment att välja bland, som levereras kl. 9 varje morgon – då gäller först till kvarn.


Kylvaror

Vi har ett basutbud av kylvaror, här kan ni även beställa om ni skulle vilja ha någonting särskilt.

Vi får leverans av dessa varor på tisdagar och fredagar, alltså måste vi få era beställningar senast kl. 12 dagen innan.

Ni kan beställa på samma sätt som ni beställer bröd, antingen direkt i affären, genom att ringa, eller genom att skicka ett meddelande här på Facebook.

Ni kan beställa alla sorters paketerade kylvaror, såsom mejeriprodukter och chark, plus grönsaker.